Pahor zna sestaviti turbokompresor

Neuradni predsedniški kandidat se je danes pridružil kolektivu mariborskega podjetja Cimos Tam Ai.

Objavljeno
16. avgust 2012 16.46
Ni. Č., Delo.si
Ni. Č., Delo.si

Ljubljana - Neuradni predsedniški kandidat Borut Pahor nadaljuje z volilnim projektom Skupaj - spodbujajmo drug drugega. Danes se je pridružil kolektivu v proizvodnem programu podjetja Cimos Tam Ai, d.o.o.

V proizvodnem programu je zaposlenim pomagal sestaviti avtomobilski del turbokompresor za znamko Audi. Delavcem se je pridružil tudi na zasluženem odmoru za kavo. Fotografije in videoprispevek je Pahor objavil na svojem Facebook profilu.

Podjetje Cimos Tam izdeluje komponente za avtomobilsko industrijo - vztrajnik, glave motorjev, menjalniki in razdelilniki pogona, deli turbopolnilnikov, cilindri za zračno hlajene motorje, nosilci črpalke in alternatorja.

V zadnjih tednih se je Pahor preizkusil kot delavec v mlekarni, gradbenem podjetju, podjetju, ki popravlja pohištvo, kot učitelj plavanja itn. Po očitkih, da je njegovo prostovoljno delo delo na črno, - na kar so ga opozorili delovni inšpektorji -, je začel z delodajalci, pri katerih gostuje, podpisovati pogodbe, da gre za prostovoljno delo.