Družba Delo uvaja lastno plačljivo platformo

Sodelovanje s Pianom ocenjujejo kot dobro. Lastna platforma bo začela delovati s prvim avgustom.

Objavljeno
10. junij 2013 20.44
tlo Delo
Pi. K., Delo.si
Pi. K., Delo.si

Ljubljana - Družba Delo konec julija izstopa iz plačljivega sistema Piano in bo bralcem poglobljene lastne vsebina ponudila na lastni plačljivi platformi, ki bo začela delovala s 1. avgustom.

Bralci portalov delo.si in slovenskenovice.si bodo do portalov dostopali kot doslej. Razširjene članke in poglobljene vsebine bo mogoče plačati z običajnimi plačilnimi sredstvi, ki se sicer uporabljajo za nakup preko spleta.

Z zagonom lastnega plačilnega sistema se končuje tudi promocijsko obdobje Premium dostopa do poglobljenih vsebin na portalih medijske hiše Delo.

Naročniki časopisov Delo in Slovenske novice, ki so na izdajo enega od časopisov naročeni najmanj 5 ali več dni v tednu, so doslej dostopali do Premium vsebin brezplačno. Ti naročniki bodo deležni ugodnosti še naprej, saj jim bodo ponudili poseben paket za tiskano izdajo v kombinaciji z digitalnim dostopom na platforme medijske hiše Delo.

Medijska hiša Delo svoje sodelovanje s Pianom ocenjuje kot dobro prakso povezovanja, saj je Piano uspel v enoten plačljivi sistem uvrstiti vse velike medijske hiše v Sloveniji.