Janković odstavil načelnico Dolganovo

Zaradi spora v zvezi z izginotjem izvoda prikaza parcel v lasti MOL je ljubljanski župan Janković odpovedal pogodbo o zaposlitvi Nuši Dolgan, načelnici oddelka za gospodarjenje z zemljišči .

Objavljeno
18. januar 2007 17.33
Ljubljana – Ljubljanski župan Zoran Janković je v sredo odpovedal pogodbo o zaposlitvi načelnici oddelka za gospodarjenje z zemljišči Nuši Dolgan. Z današnjim dnem je vodenje oddelka prevzela Nataša Turšič, so sporočili iz Mestne občine Ljubljana.

Janković je namreč v sredo ugotovil, da je iz oddelka za gospodarjenje z zemljišči neznano kam izginil izvod Prikaza parcel v lasti Mestne občine Ljubljana na preglednih digitalnih katastrskih načrtih. Z načelnico oddelka se je poskušal pogovoriti direktor mestne uprave Vasja Butina, ker pa je bil poskus razgovora neuspešen, se je župan odločil uvesti postopek izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi. Javni uslužbenki je hkrati prepovedal opravljanje dela do zaključka postopka.

Z današnjim dnem je po pooblastilu župana vodenje oddelka prevzela Nataša Turšič, ki je to funkcijo že opravljala v času županovanja Danice Simšič. Ta jo je pred dobrim letom zamenjala z Dolganovo.