MOL objavila osnutek letošnjega proračuna

Mestna občina Ljubljana je danes objavila osnutek odloka o proračunu za letošnje leto. Občani lahko k osnutku pošljejo pobude ali predloge.

Objavljeno
22. januar 2007 16.46
Zoran Janković
Ljubljana - Mestna občina Ljubljana (MOL) je danes objavila osnutek odloka o proračunu za letošnje leto, ki naj bi bil po besedah ljubljanskega župana Zorana Jankovića težak 217 milijonov evrov oziroma 52 milijard tolarjev. Občani lahko pisne pobude ali predloge k proračunskemu osnutku, ki je objavljen na občinskih izpostavah in na spletni strani www.ljubljana.si , do vključno 5. februarja pošljejo v glavno pisarno MOL na Adamić-Lundrovo nabrežje 2, s pripisom za proračun 2007.

Osnutek proračuna je objavljen na oglasnih deskah občinskih izpostav, na Mestnem trgu 1, Adamič-Lundrovem nabrežju 2, Trgu mladinskih delovnih brigad 7, Proletarski ulici 1, Linhartovi cesti 13, Trgu prekomorskih brigad 1 in Zarnikovi 3, kjer lahko občani do 22. januarja vložijo pisno pobudo ali predlog. Pobude ali predloge lahko občani do vključno 5. februarja pošljejo tudi po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Proračun MOL za leto 2007 je trenutno nastavljen na 217 milijonov evrov (52 milijard tolarjev). Kot je znano, je bil proračun MOL v letu 2006 težak 63,5 milijarde tolarjev, kar je dobrih 264 milijonov evrov. Osnutek proračuna bo v javni razpravi do 5. februarja, po terminskem planu pa naj bi ga mestni svetniki obravnavali na izredni seji 12. februarja.