Patria že pred 14 dnevi za Delo potrdila podpis pogodbe

Kot smo poročali, je bila pogodba med Patrio in Cekuto za obdobje med majem 2004 in decembrom 2006 podpisana, kar je Patria za Delo potrdila že pred dvema tednoma, danes pa še za STA.

Objavljeno
12. november 2009 12.45
Ti. K./STA
Ti. K./STA
Ljubljana - Patria je imela med majem 2004 in decembrom 2006 s slikarjem Juretom Cekuto sklenjeno pogodbo o svetovanju, je pojasnila predstavnica Patrie za stike z javnostmi Satu Palm. Vsebina pogodbe je po njenih navedbah zaupna. Slikar Cekuta je sicer v sredo zatrdil, da s Patrio nikoli ni imel sklenjene nobene pogodbe.

Kot navaja Satu Palm, po decembru 2006 Patria ni več kakor koli sodelovala s Cekuto.

 

Na vprašanja, ali je Cekuta za svoje storitve prejemal 4000 evrov mesečno, kakšna je bila vsebina pogodbe z njim in zakaj je bila pogodba prekinjena, je predstavnica Patrie za stike z javnostmi odgovorila, da so Patriine poslovne pogodbe zaupne, zato njihovih vsebin ne komentirajo. Prav tako ni želela potrditi informacije, ali je Patria res jamčila za posojilo v višini 1,4 milijona evrov, kot smo poročali v sredo.

 

V Delu smo navedli, da je pogodba med Patrio in Cekuto za obdobje med majem 2004 in decembrom 2006, bila podpisana, kar je patria danes tudi potrdila tudi za Slovensko tiskovno agencijo.