Pečaričeva razkriva invalidsko »mafijo«

Opozarja na vse, kar je in česa ni naredil Boris Šuštaršič.

Objavljeno
10. november 2011 14.15
Posodobljeno
11. november 2011 06.00
P. J.
P. J.
LJUBLJANA – Elena Pečarič, predsednica stranke SEM-SI in društva JHD v videu na youtubu opozarja na problematiko invalidov.

Sporni posli

V videu Pečaričeva obtožuje Borisa Šuštaršiča, da je s pomočjo invalidne organizacije in Socialne zbornice ponaredil število elektorjev in tako zmagal na volitvah v državni svet (DS). V videu spregovori tudi Janez Jug, ki je pred kratkim umrl zaradi hude bolezni. Video so izdali zato, ker se pristojne organizacije na njihove pozive niso odzvale, z njimi pa želijo opozoriti na obstoj »invalidske mafije«. Kaj točno se dogaja in kdo želi odstraniti s spleta objavljeni video, smo povprašali tudi avtorico videa Eleno Pečarič.

Že dvakrat umaknjen

»Video sem sestavila iz lastnih posnetkov. V videu opozarjam na korupcijo in na to, da niso naredili nič. Video sem objavila na youtubu, vendar so ga administratorji odstranili. Število ogledov je bilo kar veliko, od administratorjev pa sem dobila samo obvestilo, da je vsebina neprimerna. Res ne vem, kaj je bilo neprimerno.

Potem sem video objavila na vimeo in po petih dneh je bil video tudi tam odstranjen. Zdaj je video objavljen na ujemi.si.« Dokumentarec pa bo po njenem šokiral slovensko javnost, saj razkriva »vse, o čemer si niste niti upali misliti, da se dogaja na račun in v imenu invalidov«.