Polet in Pogledi tudi na spletu

Priloga Dela in Slovenskih novic Polet je dobila tudi spletno izdajo, polet.si, nadgrajena pa je tudi stran pogledi.si

Objavljeno
11. februar 2011 17.53
delo.si
delo.si
Ljubljana - Od 10.02.2011 dalje lahko Polet spremljate vsak dan na spletnem naslovu www.polet.si. Polet.si je spletni portal za celovito in aktivno življenje, ki združuje tiskano izdajo priloge Polet in neskončnost svetovnega spleta. Vsebine iz tiskane izdaje so nadgrajene z dodatnimi novicami izpod peres kakovostnih in prepoznavnih Poletovih novinarjev. Na portalu so tudi številne vsebine s področja športa in rekreacije, kulture, znanosti, tehnologije, mode, avtomobilizma in ekologije - tako na svetovni kot na domači ravni. Spletno mesto je nadgrajeno s kakovostnimi fotografijami in video vsebinami.

Odslej bo torej za ljubitelje Poleta vsak dan četrtek in vsak dan boste lahko prebirali članke naših vrhunskih avtorjev in strokovnjakov z različnih področij, je zapisala poslovna direktorica priloge Polet, Nina Jerančič. Individualen pristop pa bo uporabnikom omogočal tudi izbiro vsebin in treningov po njihovih željah. Rubriko maratonec namreč polnijo vsebine, namenjene resnim in malo manj resnim rekreativcem.

Na spletnem naslovu Pogledi.si pa boste našli dnevno sveža avtorska besedila o domačih in tujih umetniških vsebinah, kulturi in aktualni družbeni problematiki. Sledite lahko najzanimivejšim kritičnim poudarkom domačih in tujih medijev in prebirate ažurne profesionalne kritike izbranih kulturnih dogodkov in izdelkov, s poudarkom na literaturi, gledališču, glasbi, filmu in televiziji. Portal s svojimi vsebinami dopolnjuje tiskano različico, predvsem pa vsem uporabnikom omogoča aktivno sodelovanje in ponuja bogat digitalni arhiv prispevkov in celotnih tiskanih izdaj.