Slovenke so izbrale Irce

Obiskovalcev sejma Sloverotika letos več, med njimi pa že skoraj polovica žensk.

Objavljeno
14. december 2015 11.11
Sloverotika
Brane Piano
Brane Piano
Celje − Po treh dneh je v nedeljo pozno zvečer na celjskem sejmišču vrata zaprl 8. mednarodni sejem Sloverotika. Organizatorji so sporočili, da je obisk presegel lanskega, med obiskovalci pa je pa je bilo še več žensk.

V treh večerih si je sejem letos ogledalo 10.857 ljudi ali približno desetina več kot lani. »Letos so med obiskovalci sicer tradicionalno prevladovali Slovenci, a smo opazili tudi spodbudno povečanje števila obiskovalcev iz Hrvaške, Avstrije in Italije, pa tudi iz Srbije in BiH so se ljubitelji erotike pripeljali v Celje,« pravi Nataša Vodušek Fras iz Celjskega sejma.

Ponovno pa se je na zdaj že največjem tovrstnem sejmu v širši regiji povečal delež ženskih obiskovalk − letos jih je bilo kar 43 odstotkov. Zato ni presenetljivo, da je nagrado po glasovanju občinstva za najboljše odrske nastope med desetimi zvezdnicami in zvezdniki evropske erotične industrije za odrasle dobila trojica slačifantov iz irske artistične plesne skupine The Hunks of Desire, drugo mesto pa je pripadlo Rusinji Loli Taylor.