Špela Šipek odhaja s POP TV

Na mestu odgovorne urednice informativnega programa jo bo nadomestil Tomaž Perovič.

Objavljeno
18. september 2013 16.56
Pi. K., Delo.si
Pi. K., Delo.si

Ljubljana - Dolgoletna urednica informativnega programa POP TV Špela Šipek odhaja iz omenjene televizije, so sporočili s Prolusa.

»Šipkova je ena tistih, ki je postavila in razvila informativni program 24ur. Vse od začetka dela v tej medijski hiši se je zavzemala za visoko profesionalno in kakovostno novinarstvo,« so zapisali in dodali, da so hvaležni za ves njen trud, prodoren pristop in izjemen doprinos h kakovosti dela in formata.

Na mestu odgovorne urednice informativnega programa jo bo nadomestil Tomaž Perovič, ki je obenem direktor informativnega programa pri Pro Plus.

Šipkova je sporočila, da s POP TV odhaja zadovoljna, saj da so z ekipo v 18 letih ustvarili veliko dobrih oddaj, zgodb in pustili pečat. »Hvaležna sem za priložnost in možnost, da sem od vsega začetka soustvarjala oddajo, na katero smo upravičeno ponosni,« je dejala.

Kaj bo počela v prihodnosti, v tem trenutku še ne ve. »Najprej se bom spočila potem pa odločila,« nam je povedala in dodala, da o nadaljnjem sodelovanju z medijskimi institucijami še nič ni dogovorjena. »Veste kako pravijo: recovering journalism.« 

O odhodu z medijskega področja ne razmišlja. Upa, da bo še naprej delala to, kar zna, in si tudi želi.