SSRS bo v petek objavil razpis za Borovnico in Novo mesto

Naprodaj bo skupaj 75 še nikoli vseljenih stanovanj po cenah od 900 do 1200 evrov za kvadratni meter.

Objavljeno
17. november 2015 11.27
*mpi* PANORAMA-NOVO MESTO
B. K., gospodarstvo
B. K., gospodarstvo
Ljubljana − Stanovanjski sklad RS bo v petek, 20. novembra, objavil razpis za prodajo stanovanj v Borovnici in Novem mestu. Kot smo že pisali, bo v Borovnici naprodaj 50 večjih, v glavnem štirisobnih stanovanj, v Novem mestu pa 25 enot različnih velikosti.

Gre za še nikoli vseljena, na novo osvežena stanovanja v novozgrajenih objektih, v bližini pa je vsa potrebna infrastruktura, so v najavi razpisa pojasnili na skladu. »Gre za prodajo še nikoli vseljenih stanovanj po sistemu videno-kupljeno, v sklopu prodaje pa bo Stanovanjski sklad RS vsem zainteresiranim kupcem omogočil tudi ugodno kreditiranje v višini do 80 odstotkov vrednosti stanovanja.«

Kot je pred kratkim napovedal direktor SSRS Črtomir Remec, bodo stanovanja v Borovnici stala od 1000 do 1200 evrov za kvadratni meter v Novem mestu pa od 900 do 1100 evrov za kvadratni meter.

Pred koncem razpisa si bo stanovanja mogoče ogledati v živo. Sklad je za ta namen predvidel čas od 7. do 18. decembra, zainteresirani pa se bodo za termin lahko dogovorili po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. najkasneje do 2. decembra 2015.