Terna ga je zadela
 bolj kot mlado vino

V osmi nagradni igri še 3000 nagrad, med njimi tudi dve mazdi 3.

Objavljeno
13. november 2011 17.24
Posodobljeno
13. november 2011 21.40
L. K., MI. K.
L. K., MI. K.

KOMEN, DESKOVA VAS, ŠENTJERNEJ – Medtem ko je Martin ob koncu tedna mošt spremenil v vino, s čimer je pri mnogih dan pozneje povzročil glavobol, pa je Terna poskrbela, da se bodo trije nagrajenci še posebno spominjali tega praznika. Ne zaradi veliko novega vina, temveč zaradi bogatih nagrad, ki jim jih je podelila. Terna je oddala dva prenosna računalnika in vikend paket za dve osebi v Termah Ptuj.

Prvi prenosni računalnik je odšel v naročje 38-letnega Aleša Gomolja iz Komna, ki sicer ni naročnik na naš časopis, vendar je naš zvesti bralec in redno kupuje najbolj brani slovenski dnevni časopis. Aleš je trenutno brez službe, a morda bo prav s pomočjo novega računalnika prišel do možnosti za novo zaposlitev. Ker ni prav veliko martinoval, ga je Terna toliko bolj zadela.

Upokojenka bo deskala

Še en prenosnik pa je padel v belokranjsko Deskovo vas, in to naravnost k Antoniji Antič, ki je že dolga leta naša naročnica. Redno pokuka tudi pod nagradni kupon v obliki nalepke na naslovnici. Nekoč jo je Terna že osrečila, takrat se je izjemno razveselila tolažilne beležke in pisala, tokrat pa je bila sreča še izdatnejša, pravzaprav neprecenljiva.

VEČ V TISKANI IZDAJI SLOVENSKIH NOVIC: Zadel je vikend paket za dve osebi v Termah Ptuj.