Terna izbrala namesto njiju

Janja in Erik Kočevar iz Cerknice gresta v terme.

Objavljeno
09. november 2011 19.35
Posodobljeno
09. november 2011 21.57
T. Š.
T. Š.

Slovenske novice so od Terne naprej tisti prinašalec dobrih novic, ki dostavlja srečo v slovenske domove. Številne nagrade kar dežujejo med naše bralce, ki se razveseljujejo, ko sreča nenadoma potrka prav na njihova vrata. Med srečnejše bralce zadnje dni nedvomno spadata 42-letni Erik Kočevar ter šest let mlajša žena Janja iz Cerknice; Kočevarjevi si Slovenske novice po navadi kupijo v soboto, toda pritegnejo jih tudi marsikateri drugi dan zaradi življenjskih zgodb in različnih zanimivih vsebin. Tudi tokrat je bila Janja v trgovini in ob nabavljanju ter razgledovanju se je spomnila, da bodo doma veseli Novic.

Srečna roka

»Vzela je ta prave Novice,« je zadovoljno ugotovil Erik. Srečen trenutek se je razkril pod Terno na njunem izvodu priljubljenega časopisa – Janji in Eriku je prinesla bon za dve osebi v zdravilišču Radenci. »Menila sva se nekaj časa, da bi šla kam za nekaj dni, pa nisva imela časa oziroma se nisva odločila,« je dobre volje pripovedoval Erik. »Očitno sva morala zadeti na Terni, da se odpraviva,« je šegavo pripomnil.

V Radence

Težav glede dopustniških dni ne bosta imela, saj pravi, da imata še 24 dni letošnjega. Nagrada je zanju več kot dobrodošla: na desnem bregu Mure si bosta napolnila baterije za uspešen konec leta ter se zabavala v številnih vsebinah, ki jih ponuja ta priljubljena turistična destinacija. Seveda pa odslej ne bosta pozabila še kdaj pokukati pod nalepko Terne; morda ju sreča obišče še kdaj!