Trije vroči zimski večeri

V Celju se začenja Sloverotika, na kateri bo v živo nastopila vrsta tujih zvezdnic in zvezdnikov evropske pornoindustrije.

Objavljeno
11. december 2015 10.58
Sloverotika
Brane Piano
Brane Piano
Celje − Samo danes bo vsak obiskovalec dobil darilce, kdor ob obisku praznuje rojstni dan, mu bodo vstopnico podarili, a vstop imajo samo polnoletne osebe.

Popoldne ob petih se na celjskem sejmišču začenja 8. mednarodni erotični sejem Sloverotika. Danes bo odprt do enih ponoči, enako v soboto, v nedeljo pa od treh popoldne do desetih zvečer. Program na velikem odru bosta tako kakor lani povezovala Oriana Girotto in Tadej Bricelj, v treh dneh pa se bo zvrstilo 47 nastopov zvezdnic in zvezdnikov evropske zabavne industrije za odrasle.

V Celje je že prispelo deset nastopajočih. Predvsem za žensko občinstvo bodo zanimivi člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire Angelo, Juan Carlos in Melvyn, tri zvezdnice Madžarka Dolly Diore, Čehinja Alexis Crystal in Rusinja Lola Taylor pa napovedujejo vroče skupne nastope. Tisti izmed njih in še nekaterih drugih nastopajočih, ki bo najbolj navdušil obiskovalce, bo po glasovanju na spletni strani sejma prejel nagrado občinstva. Vse nastope bodo lahko obiskovalci spremljali od blizu in tudi posneli, v selfie kotičku pa se bodo lahko z nastopajočimi tudi fotografirali.

Sicer pa je Sloverotika kot vsako leto tudi priložnost za decembrske nakupe. Razstavljavci letos ponujajo vse od obveznih erotičnih pripomočkov do erotičnih čokoladnih izdelkov, modno erotično perilo in korzete ... Med njimi bodo na sejmu prvič na voljo unikatni korzeti in nakit Ines Pečan iz butika Polmesec. Predstavili se bodo masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami. Na sejem s svojimi drznimi izdelki prihaja tudi provokativna domača kreatorka Karmen Medvedek.