V petek na policah iphone 4S, a le na treh prodajnih mestih

Prodajalci pričakujejo veliko gnečo, zato bo mogoča rezervacija.

Objavljeno
27. oktober 2011 19.13
Posodobljeno
27. oktober 2011 19.20
Mo. S./STA
Mo. S./STA

LJUBLJANA – Drugi največji slovenski mobilni operater Simobil bo v petek v skladu z napovedmi začel prodajati najnovejši model Applovih pametnih mobilnih telefonov iphone.

Na voljo le na treh mestih

Vendar pa bo v petek zaradi postopne dobave na voljo le zelo omejena količina iphonov 4S, so sporočili iz Simobila. Zato bo iphone 4S 16 GB v črni barvi v petek na voljo le na treh Simobilovih prodajnih mestih, in sicer v prodajnem centru na Čopovi ulici v Ljubljani, na Glavnem trgu v Mariboru in v Simobilovem centru v Kopru.

Pričakujejo dolge vrste

  1. V družbi pričakujejo veliko povpraševanje, zato dodajajo, da bodo po odprodaji obstoječih količin na svojih prodajnih mestih ponudili možnost rezervacije želenega modela telefona.

V treh tednih prodali že štiri milijone takšnih napravic

Ameriški tehnološki velikan Apple je novi mobilnik iphone 4S predstavil 4. oktobra, dan pred smrtjo Applovega legendarnega soustanovitelja Steva Jobsa, ki se je dolgo boril z rakom.

S 14. oktobrom je iphone 4S prišel na police trgovin v ZDA, Avstraliji, Kanadi, Franciji, Nemčiji, Veliki Britaniji in na Japonskem, kjer so sicer prednaročila začeli sprejemati že teden prej. Samo v prvih treh dneh po začetku prodaje je prodal kar štiri milijone teh naprav.

Z 28. oktobrom bo novi iphone na voljo še v 22 državah, med katerimi je tudi Slovenija.