Začenja se najbolj vroča žar turneja

Fini grižljaji po fer ceni se vračajo. FerFud BBQ TOUR bo 18. aprila na ljubljanski tržnici. Turneja se nadaljuje po Sloveniji.

Objavljeno
13. april 2018 05.15

Kulinarično-dobrodelni projekt FerFud se vrača na slovenske ulice. Tokrat bodo na svoj račun prišli ljubitelji žara, saj v soj žarometov stopajo vroči hiti slovenskih žar mojstrov. Štiri restavracije so v svojih studiih iz HOFERjevih kakovostnih sestavin skomponirale vroče BBQ hite, ki bodo razvajali brbončice oboževalcev žara na turneji po celotni Sloveniji.

Na premiernem nastopu v sredo, 18. aprila, se ob 11. uri na ljubljanski tržnici s svojimi največjimi hiti predstavljajo legende slovenskega BBQ žanra: Hood Burger, Sorbara Steak House, Hillbilly's Smoke House in Pop's Place.

Dobrodelna turneja dobrih vibracij
Za žar turnejo po Sloveniji bo vsaka od sodelujočih restavracij ustvarila meni s štirimi jedmi in poskrbela, da bodo v dobrotah lahko uživali tudi vegetarijanci. Novost letošnje izdaje je 300 kilogramov težak »smoker«, s katerim se bo za vročimi hiti še bolj kadilo.

Cilj trimesečne turneje, v okviru katere bo vsaka od restavracij na poti tri tedne, seveda ni zgolj širjenje omamnih vonjav in dobrih vibracij, ampak s prodajo jedi pomagati otrokom, vključenim v projekt Botrstvo v Sloveniji. Prispeva lahko prav vsak ljubitelj žara, ki plačilu po fer ceni ali plačilu z objavo doda še fer znesek po svojih zmožnostih.

Fer objava ali fer cena
Vsakega od skupaj 16 BBQ hitov bo na turneji mogoče poravnati na dva načina - po fer ceni, ki je enaka ceni sestavin v poslovalnicah HOFER, ali s fer objavo na družbenih omrežjih. Zadnja je inovativen in preprost način plačila s QR-kodo, ki jo posameznik prejme z objavo izbrane FerFud vsebine na svojem Facebook ali Twitter profilu. Izhodiščni ceni lahko obiskovalci dodajo fer znesek po svojih zmožnostih in okusu. Vsi dodatni zneski se bodo sešteli v donacijo otrokom in mladostnikom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

 

Najbolj vroča, najbolj sočna, najbolj zadimljena, najbolj dišeča in žareča dobrodelna žar turneja vseh časov je tu, zanjo pa se lahko ogrejete tudi na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter ali na FerFudovi spletni strani.