Začetek oddajanja Planet TV v torek

Celovita programska shema bo izdelana menda do novembra. Skrivnost ostaja tudi uredniška struktura.

Objavljeno
14. september 2012 21.12
K. Š., notranja politika
K. Š., notranja politika

Ljubljana - Nova komercialna televizija Telekomove hčerinske družbe TSmedia, poimenovana Planet TV, bo začela program oddajati v torek zvečer. Tedaj bo na sporedu prva tekma Lige prvakov.

Glede nadaljnje vsebine programov so na Planet TV še zelo skrivnostni in tako ostaja neznanka, kdaj bodo začeli s predvajanjem informativnih vsebin.

Pravijo le, da bodo program postopno nadgrajevali s serijami in filmi, informativno oddajo ter resničnostnima šovoma Paradise Hotel in Dober posel.

Celovita programska shema bo izdelana do novembra, zatrjujejo. Sicer pa bo Planet TV oddajal v SD- in HD-tehniki in bo na voljo pri vseh ponudnikih TV storitev. Na novi televiziji bo delalo več kot 60 ljudi - redno zaposlenih in honorarnih sodelavcev.

Skrivnost ostaja tudi uredniška struktura, tako na televiziji kot tudi na spletnem portalu. Znano pa je, da se je Rajku Geriču, Urošu Urbaniji, Živi Rogelj, Jerci Zajc in Tomažu Bratožu pridružil tudi Vinko Vasle, ki je bil nazadnje urednik oddaje Pogledi Slovenije, pred tem pa direktor Radia Slovenija.