Evropa v ognju do 2018, nemška invazija na Grčijo

Napoved: Rusi naj bi se spravili nad vzhodno Evropo.

Objavljeno
02. november 2011 16.54
Posodobljeno
02. november 2011 17.55
D. P.
D. P.

LONDON – Britanski zgodovinar Dominic Sandbook meni, da je Evropa na pragu vojne. Izbruhnila naj bi po letu 2018, ko bo staro celino zajela velika kriza.

Nemška napoved

Kot povod za tako razmišljanje so mu služile besede Angele Merkel. Nemška kanclerka je namreč opozorila, da propad evra lahko pahne Evropo v vojno.

Grki okupirani, Francozi pomagajo Silviu

Zgodovinar Sandbook napoveduje, da se bodo Grki prihodnje leto poslovili od evrocone. To naj bi bila osnova za nemško okupacijo Grčije. Razmere naj bi se zaostrile tudi v Italiji. Premier Silvio Berlusconi naj bi na ulico poslal vojsko, da umiri kaotično stanje. Na pomoč Silviu naj bi priskočil francoski predsednik Nicolas Sarkozy. V Italijo naj bi poslal 15.000 vojakov. Tri bombe bodo terjale žrtve v Frankfurtu, Dublinu in v Londonu.

Ruska invazija


Leto 2013 ne prinaša rešitve, ampak še okrepitev varčevalnih ukrepov. Zaradi nasilja obritoglavcev bodo prvi na udaru imigranti. Čez tri leta bodo prve žrtve šteli v Španiji, kriza v Latviji pa botruje vpadu ruskih sil v to baltiško državo. Rusi z Vladimirjem Putinom naj bi zasedli še Litvo, Belorusijo in Moldavijo.

Sarkozy nad Britance

Čez dve leti Sarkozy obtoži London, da kriza izvira prav iz Velike Britanije, ki jo Francozi napadejo leta 2018.

Prihodnjih sedem let bo prineslo odgovore na trditve, ki jih je izrekel Sandbook.