Hčerki pedofilke z mamo nočeta imeti več opravka

Britanska vzgojiteljica Vanessa George je priznala, da je skupaj s kolegoma Angelo Allen in Colinom Blanchardom zlorabljala otroke, preko spleta pa so si tudi izmenjevali fotografije, ki so jih posneli med svojim početjem.

Objavljeno
06. oktober 2009 14.17
Slika je simbolična
Ba.P.
Ba.P.
London - Mož vzgojiteljice Vanesse George, ki je zlorabljala otroke v vrtcu je prisegel, da bo ženo tako dolgo prigovarjal in prosil, dokler mu ne bo povedala imen vseh svojih žrtev. 41-letni Andrew, ki o ženinem početju ni vedel nič, je zaprosil, da bi Vanesso lahko obiskal v zaporu, saj misli, da bo lahko v njej vzbudil vsaj malo sočutja, ki bi pripomoglo k temu, da bi vzgojiteljica prekinila molk.

Osramočen in razočaran Andrew je medijem razkril, da je, ko je izvedel kaj počne njegova žena, razmišljal celo o samomoru. "Vanessa je osramotila celotno družino," je povedal 41-letnik in dodal, da se zaradi njenih dejanj počuti neumno in naivno ter se namerava ločiti. On ter hčerki Pearl (15) in Grace (13) so pod zaščito policije.

"Vanesse ne morem prisiliti, da mi kar koli pove, a mislim, da nam po vsej sramoti in bolečini, ki nam jo je prizadejala, to dolguje," je povedal Andrew, ki pa vseeno ni preveč optimističen glede tega, da bo njegova žena prekinila molk.

Vanessini hčerki sta povedali, da nikoli več nočeta spregovoriti s to "zlobno žensko", ki je prav tako ne bosta več klicali mama. "Meni in Grace je ukradla otroštvo," je še dodala 15-letna Pearl. Njuna mama med drugim tudi nikoli ni kuhala, saj za to domnevno ni imela časa. Zdaj družina ve zakaj.

Britanijo pa je pretresla še ena novica povezana z Vanesso - domnevajo namreč, da je pedofilka delala tudi kot vzgojiteljica na domu, kjer bi otroke lahko še lažje zlorabljala. Psihično nestabilna Vanessa je odvisna od seksa, moža pa je že hotela zapustiti zaradi pedofila, ki ga je spoznala preko socialne mreže Facebook, vseskozi pa ga je tudi varala.