Po več kot 20 letih našli trupla novorojenčkov

V Veliki Britaiji so, po tem ko so v nedeljo v eni izmed hiš odkrili skrita trupla novorojenčkov, za katera domnevajo, da so bila tam vse od sredine 80-ih let prejšnjega stoletja, aretirali tri osebe.

Objavljeno
03. september 2009 13.12
Ba. P.
Ba. P.
London - V Veliki Britaiji so, po tem ko so v nedeljo v eni izmed hiš odkrili skrita trupla novorojenčkov, za katera domnevajo, da so bila tam vse od sredine 80-ih let prejšnjega stoletja, aretirali tri osebe. Policija naj bi hišo preiskala po anonimnem namigu, po odkritju trupel pa so na zaslišanje odpeljali dve ženski, stari 38 in 54 let ter 26-letnega moškega. Forenzične preiskave bodo razkrile spol otrok in njihovo starost v času smrti.

Višji policijski inšpektor Steve Naylor je povedal, da "posmrtni ostanki najverjetneje pripadajo novorojenčkom, na tej stopnji preiskave pa domnevajo, da gre za ostanke treh otrok," in dodal, da "zaenkrat o vzroku smrti še ne morejo govoriti, šlo pa bo za zelo zapleteno in dolgotrajno preiskavo." Stanovalci sosednje hiše so povedali, da je v hiši, kjer so našli trupla, živela neka ženska in njen sin, ki naj bi bil star med 20 in 30 let.