Ugrabljena Maddie še ni pozabljena

Novi video, ki prikazuje podrobnosti o ugrabljeni deklici Madaline McCaine ruši rekorde gledanosti, saj si ga vsako uro ogleda približno 100.000 uporabnikov svetovnega spleta. Od ponedeljka si je video ogledalo že 4 milijone ljudi.

Objavljeno
05. november 2009 19.59
Da. O.
Da. O.
London - Novi video, ki prikazuje možne izglede ugrabljene deklice Madaline McCaine si vsako uro ogleda kar 100.000 uporabnikov svetovnega spleta.

Video so objavili z namenom pridobivanja novih informacij o izginotju, saj starša še vedno nista obupala nad njenim reševanjem. 60 sekundni video "Minuta za Maddie" sta v ponedeljek objavili organizaciji Child Exploitation in Online Protection Centre (Ceop).


Video so si ogledali prebivalci iz več kot 150 držav, pojavlja pa se tudi na različnih forumih in blogih. Video si je na uradni spletni strani Find Madeleine ogledalo že več kot štiri milijone ljudi, kar vsekakor ni zanemarljiva številka.

 

Kate in Garry McCaine pozivata ljudi k nadaljni promociji videa, saj sta prepričana, da bo ta poteza s časoma le obrodila sadove. "Rada bi se zahvalila vsem, ki podpirajo najina prizadevanja. Upava, da bo video prišel tudi do ugrabiteljev", sta dejala starša.


Video je na voljo v sedmih različnih jezikih, njegovo objavo pa podpira tudi Interpol, Europol ter uradne oblasti v Kanadi, ZDA, Avstraliji in malce presenetljivo Združenih arabskih emiratih.