Žrtvi odstranil prste in zobe

Ryana Jenkinsa niso videli že vse odkar so našli golo in iznakaženo truplo njegove bivše žene, Playbojeve zajčice Jasmine Fiore. Truplo je bilo stlačeno v kovček in odvrženo v smetnjak v kalifornijskem Orange Counyju.

Objavljeno
21. avgust 2009 18.26
Ba.P.
Ba.P.
Washington - Ryana Jenkinsa, glavnega osumljenca za umor Playbojeve zajčice in nekdanje žene, Jasmine Fiore, niso videli že vse odkar so našli golo in iznakaženo truplo 28-letnice. Truplo je bilo stlačeno v kovček in odvrženo v smetnjak v kalifornijskem Orange Counyju. Američan, ki je obtožen za njen umor, naj bi ji odstranil prste in zobe, da bi tako policiji onemogočil identifikacijo trupla.

Policisti so Ryana obsodili v njegovi odsotnosti, saj je 32-letnik s karaja dogodka pobegnil, najverjetneje pa se nahaja v Kanadi, opozarjajo pa tudi, da je možakar najverjetneje oborožen. Jenkinsa večina Američanov pozna iz resničnostnga šova "Megan išče milijonarja", kjer je bil Ryan eden izmed milijonarjev, ki so se borili za srce lepotice, po zaključku snemanja pa je v Las Vegasu spoznal Jasmine, se vanjo zaljubil, par pa se je še isti dan poročil, vendar je že teden dni po poroki prišlo do razveljavitve zakona.

Par naj bi, po navedbah policije, prejšnji četrtek najel sobo v hotelu v San Diegu, iz katere je Jenkins odšel naslednje jutro, Jasmine pa niso več videli. Domnevnega morilca policija in svojci iščejo tudi s pomočjo medijev, saj še vedno nimajo sledu o tem kje naj bi se 32-letnik nahajal.