Obvestilo bralcem

Spletni portal Slovenskenovice.si objavlja pravila za spremljanje predčasnih volitev v Državni zbor.

Objavljeno
02. november 2011 15.00
Posodobljeno
02. november 2011 13.00
Uredništvo
Uredništvo

Uredništvo spletne strani Slovenskenovice.si bo volilno kampanjo pred volitvami v Državni zbor Republike Slovenije, ki bodo potekale 4. decembra 2011, spremljalo v skladu s profesionalnimi novinarskimi standardi in z uredniškim kodeksom, na neodvisen ter nepristranski način. Med merili za pojavljanje političnih akterjev v mediju uredništvo priznava interes uporabnikov in podatke javnomnenjskih raziskav.

O obsegu in načinu objave vsebin bo uredništvo odločalo samostojno in v skladu z uredniško politiko. Prispevki, ki se bodo nanašali na volilno kampanjo in volitve, bodo objavljeni v posebni podkategoriji Volitve 2011, ki je uporabnikom dostopna v okviru Novic.

Uredništvo spletne strani Slovenskenovice.si si pridržuje pravico, da ne objavi prejetih zahtevkov za popravke ali prikaze nasprotnih dejstev, če bo presodilo, da je bil ta instrument zlorabljen za volilno kampanjo, oziroma bodo zahtevki objavljeni v spremenjeni obliki, o čemer bo individualno presojalo uredništvo.

Oglaševanje

Uredništvo spletne strani Slovenskenovice.si nobeni politični stranki, posamezniku ali listi ne bo omogočilo brezplačne predstavitve ali objave promocijskih vsebin, bo pa to omogočilo v obliki plačljivih oglasov, pri čemer za naročnika takega oglasa veljajo enaka pravila in pogoji kot za ostale oglaševalce v mediju.

Interesenti lahko poizvedbo za oglaševanje na spletni strani Slovenskenovice.si posredujejo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Oglasne površine bodo na jasen in nedvoumen način ločene od uredniških vsebin.


Milena Kalacun Lapajne,

odgovorna urednica slovenskenovice.si