Od podjetnikov do zaščitnikov divjega petelina s Pohorja

Kongres TRS za javnost zaprt, kandidate bodo predstavili šele v ponedeljek.

Objavljeno
05. november 2011 20.08
Posodobljeno
05. november 2011 20.08
M. U./ STA
M. U./ STA
LJUBLJANA – Stranka za trajnostni razvoj (TRS) je predstavila kandidate in program. V stranki so prepričani, da so kandidati »raznorodni in raznovrstni«, javnosti pa jih bodo predstavili šele v ponedeljek.

Od podjetnikov do zaščitnikov divjega petelina s Pohorja


Med njihovimi kandidati so »podjetniki, samostojni delavci na področju kulture, poligloti, podeželani, ekobankirji, gluhonemi, ekokmeti, inženirji, absolventi, zaščitniki divjega petelina s Pohorja, zeliščarji, doktorji znanosti, slovenski Tržačani, vojaki iz vojne za Slovenijo, mladi in stari, ženske in moški«. Zatrjujejo, da imajo mrežo kandidatov TRS po Sloveniji pokrito, vprašanje spolno uravnotežene kandidatne liste pa da zanje ne obstaja, saj je med vsemi kandidati žensk več kot polovica.

Strankin kongres zaprt z javnost


Sporočilo stranke z današnjega kongresa je, da so sprememba in odpirajo novo paradigmo v slovenskem političnem prostoru. »Edini smo si, da je TRS stranka, katere cilj je blaginja vseh državljank in državljanov. Da smo vsi pomemben del družbe, da nihče ni odvečen in da je življenje vsakega posameznika vredno neskončno veliko. Pot do tega cilja pa je trajnostni razvoj kot nova družbena paradigma,« so sporočili po kongresu stranke, ki so ga tokrat sicer zaprli za javnost.