Tajnici čez koleno in ju šeškal po riti

Ogorčen je, ker sodnica ne razume njegovega načina predigre.

Objavljeno
10. november 2011 17.22
Posodobljeno
11. november 2011 09.00
Boštjan Celec
Boštjan Celec
LJUBLJANA – Leta 2005 je državnega sekretarja na nekdanjem Virantovem ministrstvu za javno upravo Gorazda Pereniča odnesel spolni škandal s sestrama K. Včeraj so ga zaradi tega obsodili tudi na kazenskem oddelku ljubljanskega okrožnega sodišča, mu za vsako od sester prisodili po osem mesecev pogojnega zapora, kar znese enotno kazen leto in dva meseca zapora. Sodnica Alenka Gregorc Puš mu je določila tudi preizkusno dobo dveh let, v kateri ne bo smel niti pomisliti na to, da bi kako mladenko pošeškal po zadnjici, sicer se bo moral preseliti za zapahe in bo morda njega šeškal kak spolno izprijeni sojetnik.

(Ne)intimno tepežkanje

Dogajalo se je v času, ko je Sabahat delala v njegovem podjetju Perenič svetovanje. Na sodišču je trdila, da ni bila nikoli Pereničeva partnerica in da ni nikoli privolila v to, kar je počel z njo. Bila je v težkem socialnem položaju, zato je potrebovala službo, on pa ji je grozil, da je že več ljudi odpustil, da bi bilo škoda, da bi še njo, in da je zanjo edina kazen in motivacija za delo šeškanje. Od konca oktobra 2003 do marca naslednjega leta se je, tako Sabahat, večkrat znesel nad njo. V njegovem stanovanju naj bi izrabil svoj službeni položaj nadrejenosti in ji kot delodajalec ukazal, naj leže na njegova kolena, nato pa jo božal čez hlače po zadnjici in jo še našeškal s kuhalnico. Ko je vstala, se je naslonil nanjo, da je lahko čutila nabrekel ud v njegovih hlačah. Tako je zadovoljil spolno slo.


VEČ V TISKANI IZDAJI SLOVENSKIH NOVIC: »Dal sem ju čez kolena in šeškal. To je zdaj zelo popularno in ni prav nič sprevrženo, kot želi prikazati tožilstvo.«