Harvey Noraman Slovenija praznuje 10 let

Harvey Norman je svojo prvo trgovino odprl oktobra 1982 v Sydneyju v Avstraliji.

Objavljeno
20. september 2012 13.16
Posodobljeno
20. september 2012 13.30

Od takrat se je trgovska veriga Harvey Norman hitro širila s trgovinami v Avstraliji, Singapurju, Maleziji, na Novi Zelandiji in Irskem ter zdaj s kar petimi trgovinami v Sloveniji.
Harvey Norman je prvič vstopil v Slovenijo leta 2002 z lepo trgovino v bližini nakupovalnega
središča BTC v Ljubljani. Njen uspeh je pripomogel k odprtju preostalih štirih trgovin v Kopru, Celju, Novem mestu in Mariboru, ki omogočajo strankam nakupovanje na kar 33.000 m2. V njih je najboljša izbira pohištva, spalnic, kuhinj, elektronike in računalništva z vsega sveta.
Zaradi velike globalne kupne moči lahko Harvey Norman na vsakem trgu prispeva najboljše možne izdelke po najboljših cenah.


Harvey Norman si pripisuje svoj uspeh v Sloveniji zaradi dobre postrežbe profesionalnih prodajalcev, od katerih večina v podjetju dela že deset let. Stranke imajo rade veliko izbiro različnega blaga, ki je, kadar je le mogoče, tudi v zalogi.
Ob deseti obletnici Harvey Norman pripravlja veliko promocijo, posebne rojstnodnevne ponudbe in veliko nagradno igro, ki bo potekala od 3. do 30. 9. 2012; nagrade pa bodo v vrednosti kar 125.000 evrov. V nagradni igri bodo lahko sodelovali vsi, saj nakup ni pogoj za sodelovanje.


Nagrade so:
- 16-dnevno potovanje v Avstralijo (za 4 osebe),
- 10-krat vrednostni bon Harvey Norman v višini 10.000 evrov,
- 10-krat vrednostni bon Harvey Norman v višini 1000 evrov.

Zaključek praznovanja in nagradno žrebanje bosta 30. 9. 2012 v vseh trgovinah Harvey Norman v Sloveniji.

»Zelo smo navdušeni in ponosni, da v Sloveniji praznujemo deseto obletnico. Naše zveste
stranke, zaposleni in trdni odnosi z dobavitelji so omogočili, da je podjetje danes uspešno.
Veselimo se nadaljnjih deset let, da bomo rasli in razvijali svoje podjetje ter se še naprej trudili, da bomo ponujali najboljše izdelke in storitve na slovenskem trgu,« je povedala Jo Wieden, generalna direktorica podjetja Harvey Norman Europe.