Imate neizpolnjene sanje? Zdaj je tu tudi priložnost, da jih uresničite.

Ste si kdaj predstavljali, da bi vodili svoje podjetje? Da bi hobi razvili v dobičkonosen posel? Da bi strast do športa delili z drugimi? Da bi z dobroto poskusili pomagati ljudem v težavah?

Objavljeno
11. september 2013 15.44

Običajno se težava na začetku izpolnjevanja sanj izrazi kot pomanjkanje samozavesti pri načrtovanju in izvedbi. Močan dejavnik pa je tudi strah pred neuspehom, saj močno vpliva na naše razmišljanje o prihodnosti. Pa vendar bi se verjetno lažje soočili z vsemi ovirami, če bi vedeli, da vam kdo stoji ob strani.


Kot podpornik življenjskih sanj, idej in želja KD Skladi to jesen organizirajo natečaj Vse = mogoče!

Dobra zgodba + dober načrt in vse = mogoče!
Natečaj sledi enostavnemu receptu, da lahko z majhnimi koraki zgradimo most med sedanjostjo in svojimi sanjami. Sodelovanje v natečaju je tako prvi korak k uresničitvi vaših sanj.


Pogum, ponižnost, samozavest, iskrenost, delo, pridnost, drznost, zvestoba sebi, prepričanje … na spletni strani natečaja prisluhnite zgodbam naših žirantov in ambasadorjev natečaja: Matjaž Gantar, Aljaž Pegan, Nina Šušnjara, Elvis Halilović, Staš Stankovič, katarina Mala in Kristina Kočet – kakšne so bile njihove sanje, kakšni si bili njihovi prvi koraki na poti k uspehu, na katere ovire so naleteli in kakšen je njihov nasvet za brezpogojen uspeh?

Sodelujte tudi vi …
Inovatorji, umetniki, filantropi, športniki in drugi ustvarjalci – pogumno delite z nami svoje sanje in se potegujte za 10.000 evrov in še 99 drugih finančnih in nefinančnih nagrad.


Razmislite o svojih sanjah, načrtujte njihovo uresničitev in pripravite konkretne korake. Svoje sanje lahko prijavite na spletni strani www.vsejemogoce.si, FB-strani KD Skladov http://www.facebook.com/kdskladi, z dopisnico oziroma po pošti ali pa v poslovalnicah KD Skladov. Natečaj se odpre 16. septembra.