Izboljšaj tehniko teka z video analizo in pobegni od vsakdanje tekaške rutine

Tek je rekreacija, ki se ga praktično lahko loti vsak in vsepovsod. Ne potrebujemo posebnega igrišča, dvorane ali katere druge infrastrukture, ampak samo stopimo iz stanovanja in teren je že pripravljen.

Objavljeno
19. september 2014 12.15
 
CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga -  iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo, da obstajajo. Preizkusite in odkrivajte tudi vi neštete možnosti za tekaški trening v bližnjem okolju s tem, ko zavijete iz vsakdanje poti.


Salomon in Intersport vam v sodelovanju s tekaškima trenerjema Anico Živko in Urošem Kožarjem, letošnjo jesen omogočata, da s pomočjo strokovnega svetovanja, testiranja novih CITYTAIL™ tekaških modelov  ter video analize pridobite ali nadgradite znanje o teku in tekaški opremi. KDAJ in KJE?


Sobota, 27. september 2014  

Od 10.00 do 18.00 ure INTERSPORT Mercator center Šiška – Ljubljana


Sobota, 4. oktober 2014

Od 10.00 do 18.00 ure INTERSPORT BTC – Ljubljana


Sobota, 18. oktober 2014

Od 10.00 do 18.00 ure INTERSPORT Mercator center – Celje


S tekaškima trenerjema se boste lahko odpravili na krajši tek in pridobili posnetek na podlagi katerega boste lahko izboljšali svojo tehniko teka. Podrobna video analiza bo narejena s pomočjo GO PRO kamere, posnetke pa bo nato strokovno komentiral tekaški trener. Analiza je brezplačna in je namenjena  tako začetnikom, kot dobrim tekačem.Prijavi se na video analizo, doživi tekaško avanturo v svojem mestu in osvoji novo tekaško obutev X- CELERATE GTX®!


Več o tekaškem svetovanju in o novih CITYTRAIL™ modelih na www.intersport.si.