Izšel bo novi Rekord

Zima je pred vrati, bralci Rekorda pa bodo vanjo vstopili dobro pripravljeni. Delu bo priložena 26. novembra.

Objavljeno
19. november 2015 14.40
Novembrska številka bo snežno obarvana. Načrte za sezono 2015/16 so nam razgrnili najbolj udarni slovenski zimski junaki Peter Prevc, Jakov Fak, Žan Košir in Filip Flisar. Tina Maze to zimo ne bo osvajala lovorik, a v Rekordu ne bo manjkala - v obširnem intervjuju nam je zaupala, kaj počne v svojem drugem, netekmovalnem življenju.

Sicer pa bo v naslednjih mesecih izjemno živahno na slovenskih prizoriščih. V Rekordu boste lahko prebrali, kaj tekme svetovnega pokala v Planici, Kranjski Gori, Mariboru, na Pokljuki, Ljubnem, Golteh in Rogli prinašajo slovenskemu športu in koliko denarja se obrne na naših največjih zimskih dogodkih.

V posebni prilogi novembrskega Rekorda bodo na svoj račun prišli tisti, ki se tudi sami radi spustijo po belih strminah. Še malo in čas bo za smučarijo. Strokovnjaka smo vprašali za nasvet, kako si izberemo pravo smučišče. Pogledali smo, kaj ponujajo slovenska smučišča, kaj je novega na avstrijskih in katero v sosednji Italiji je tisto, ki bo zadovoljilo tudi najbolj zahtevnega smučarja.

Uredništvo Dela