Kako naj varčujem?

Vsak dan je pravi za začetek varčevanja. Varčevati ali ne, danes sploh ni več dilema. Vprašanje je le, v kakšni obliki. Tudi ta odločitev ni težka, saj je v Abanki na voljo več različnih možnosti.

Objavljeno
05. september 2013 11.58
  • Depozit na odpoklic je primeren, če želite svoj denar varno naložiti za daljši čas in hkrati imeti možnost, da vezavo predčasno zaključite. Ponudba velja za depozite na 366 dni, ki jih lahko brez stroškov prekinete po 6 ali 9 mesecih.
  • Vezani depozit vam omogoča, da vaši prihranki varno rastejo. Če presegajo 250 evrov in želite še razmisliti, kako jih boste uporabili, se lahko odločite za depozit od 31 dni do 6 let, odvisno od tega, kdaj boste svoj denar potrebovali. Preverite tudi dodatne ugodnosti, ki veljajo za uporabnike osebnih računov v Abanki.
  • Namensko varčevanje je varčevanje v majhnih zneskih, ki ne bodo bistveno obremenili družinskega proračuna. Zanj se lahko odločite kadar koli, in to že od 20 evrov mesečno. Dolžino varčevanja in znesek mesečnih pologov lahko prilagodite svojemu cilju (najmanj 3 do vključno 60 pologov) in svojim finančnim zmožnostim, po želji pa lahko vplačujete tudi večkrat mesečno. Na spletnem mestu Abanke si lahko izračunate, koliko časa boste potrebovali, da bi privarčevali želeni znesek. Namensko varčevanje lahko sklenete tudi v spletni banki Abanet.

Odločite se za katero od navedenih oblik varčevanja v eni od 42 poslovalnic Abanke v Sloveniji in začnite varčevati.