Naredite poslovanje izjemno

Canonove rešitve za ključne izzive v upravljanju in izpisovanju podatkov

Objavljeno
15. september 2014 14.17
V Canonu imamo vse, kar je potrebno, da se vaše poslovanje spremeni iz dobrega v izjemno – od inovativnih tehnologij in programske opreme do vizionarskih svetovalnih storitev in podpore. 


Podjetja lahko s prepoznavanjem ključnih izzivov v njihovih delovnih procesih izboljšajo področje, ki bo na koncu vplivalo tudi na njihovo poslovno uspešnost.


Canon poskrbi za optimizacijo shranjevanja in priklica podatkov ter s tem zmanjša stroške shranjevanja dokumentov. Vsi so namreč digitalizirani, takoj dostopni in z možnostjo iskanja po vsebini. Nenazadnje so vsi digitalizirani dokumenti zaščiteni s pravicami dostopa.


Canon ponuja obsežen nabor večfunkcijskih naprav in rešitev, ki lahko zagotovijo storilno in stroškovno učinkovito upravljanje izpisa dokumentov. Mobilno tiskanje in skeniranje za pametne telefone in tablice je že integrirano.
Z naprednim sistemom poročanja je poenostavljeno tako sledenje kot tudi vrednotenje uporabe naprav za obračun stroškov, omogoča pa tudi spremljanje trenutne porabe. Z aktivnim upravljanjem izpisov lahko podjetje prihrani do 30 odstotkov stroškov tiskanja.


Canon je osredotočen na to, da naredi vaše poslovanje izjemno. Imamo znanje, inovacije in nudimo podporo, ki lahko izboljša vaše poslovanje, da to postane izjemno.


Canon je osredotočen na to, da naredi vaše poslovanje izjemno. Imamo znanje, inovacije in nudimo podporo, ki lahko izboljša vaše poslovanje. Obiščite našo spletno stran in se dogovorite za brezplačen svetovalni sestanek z našim strokovnim svetovalcem. Ponudili vam bomo optimalno rešitev in vam omogočili izjemno poslovanje!