Nova sezona, nove smuči Atomic!

Odločite se za test smuči Atomic, brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri.

Objavljeno
10. december 2015 15.12
Pri Atomicu vsako sezono organiziramo številne smučarske teste na domačih in tujih smučiščih ter s tem omogočimo kupcem lažjo odločitev pri nakupu novih smuči. Zato tudi letos vabimo vse smučarje, ki si želijo preizkusiti novosti v svetu smučanja, da se nam pridružijo.


Danes je na trgu nešteto različnih modelov smuči, med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu smo se zato odločili, da kupcem omogočimo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo. 


Na vseh testih bo na voljo velika izbira smuči, navzoči pa bodo tudi strokovnjaki, nekdanji tekmovalci, ki bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanja o opremi. Na vse teste se bo mogoče prijaviti po spletu, ob prijavi in udeležbi na Atomicovem testu pa vam priskrbimo še 20 % popusta* na dnevno smučarsko vozovnico. Odločite se za test smuči Atomic, saj boste tako lahko najbolj optimalno preizkusili vse novosti, ki jih prinaša letošnja sezona. 


PREIZKUSITE VSE NOVOSTI PRI ATOMICU NA NASLEDNJIH SMUČARSKIH TESTIH:


Prijavi se na smučarski test na: http://www.atomic.com/sl-SI/ 


*Vsak, ki se prijavi na Atomicov smučarski test na spletni strani, prejme na mestu dogajanja kupon za 20 % popusta na dnevno smučarsko vozovnico, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.

**Na tem smučišču popust pri prijavi ne velja.


NOVOSTI V LETOŠNJI SEZONI 


Cilj Atomicovih razvojnih inženirjev je narediti smuči, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku: telesni konstituciji, načinu smučanja, željam in osebnim ciljem.


Smuči serije Nomad

Smuči Atomic Nomad ponujajo odlične vozne lastnosti na vseh terenih in vrstah podlage. Zaradi tehnologije ARC omogočajo brezskrbno ter lahkotno smučanje, a pri tem ohranjajo izjemen oprijem robnikov in stabilnost smuči. 


Smuči iz serije Redster

Serija Redster je namenjena vsem smučarjem, ki si želijo izjemno odzivnih smuči s popolnim oprijemom robnikov in odlično vodljivostjo pri visokih hitrostih. V letošnji sezoni smo veleslalomskim in slalomskim smučem dodali še različico, ki združuje lastnostih obojih smuči, Redster XT. Smuči Redster XT zagotavljajo dinamične, kratke zavoje in hkrati ponujajo odlično stabilnost v dolgih zavojih. Na voljo so v treh trdotah, zaradi česar ustrezajo prav vsem smučarjem.Ženske smuči

Pri Atomicu prav tako veliko časa namenjamo razvoju ženskih smuči in ponujamo širok nabor modelov, ki so namenjeni različnim terenom in načinom smučanja. Ženski kolekciji smuči za urejene terene smo dodali žensko različico smuči Redster XT, ki bo navdušila vrhunske rekreativne smučarke. Obdržali pa smo tudi revolucionarni tehnologiji ARC in Bend-x, ki zagotavljata odličen oprijem in lahkoten upogib smuči, ter prenovili serijo smuči All Mountain. Smučanje z novimi smučmi bo tako še enostavnejše, oprijem še boljši, nadzor pa popoln. 


Opisali smo le delček vsega kar ponujamo pri Atomicu. Če vas zanima več, nas obiščite na ATOMICOVEM TESTU SMUČI.