Preizkusi tehnološke novosti in se poteguj za privlačne nagrade!

Veseli december se v Harvey Norman trgovinah tradicionalno prične že sredi novembra, decembra pa ga le še dodatno začinimo.

Objavljeno
04. december 2015 10.01
Že ta vikend bodo lahko obiskovalci v naših poslovalnicah preizkušali najnovejše tehnološke igračke, od drone-ov in pametnih ur, ki so ta hip zagotovo najbolj zaželeno darilo, pa do nekoliko bolj tradicionalnih, kot so telefoni, tablice, fotoaparati, kamere in prenosniki. 


V naših poslovalnicah v Ljubljani, Kopru, Celju, Mariboru in Novem mestu vas bodo pričakali številni strokovnjaki, ki jim boste lahko zastavila vprašanja v zvezi z različnimi napravami, na katera vam bodo seveda z veseljem odgovorili. Še boljše pa je, da boste lahko vse naprave skupaj z njimi tudi preizkusili. Če si, recimo, želite preveriti, kakšen je občutek upravljanja z drone-om, je ta vikend vsekakor  idealen za obisk Harvey Norman trgovine, saj vam bomo to omogočili. 


Vsi obiskovalci bodo sodelovali v nagradnem žrebanju in se potegovali za privlačne nagrade, med kateri mi bodo tudi drone, pametni telefon, tiskalnik ter zvočniki.


Ne pozabite, Harvey Norman v mesecu decembru izpolnjuje še več želja kot običajno.


Od petka, 4.12., do nedelje, 6.12.2015, se nam zato pridružite na največji predstavitvi tehnoloških novosti – STOP, PREIZKUSI ME!


Harvey Norman – strokovnjaki za tehnologijo!