Prevod kot se „šika“

Dober prevod je tako v poslovnem svetu kot drugje vstopnica do večjega trga in več občinstva, zato je zelo pomembno, kako je narejen. Vsak jezik premore ogromno bogastvo besed in prenos iz enega jezika v drugega je vedno izziv.

Objavljeno
09. september 2014 16.38
Najboljši prevod je vedno tisti, ki popolnoma samostojno deluje v novem jeziku in ne razkriva nobenih sledi o prevajanju. Na tak način se namreč bralcev zares dotakne in jih posrka vase. Če govorimo o prevodih v poslovnem svetu, lahko dobro napisano besedilo v ciljnem jeziku odpre marsikatera vrata in ustvari ustrezen vtis o vas.


V podjetju Multilingual so prevajalci prvovrstni strokovnjaki na področju naravoslovja, družboslovja, leposlovja in marketinga, zato vedo, kaj od njih pričakujete in se bodo za prevod tudi maksimalno potrudili. Prevodi v jezike kot so angleščina, nemščina, italijanščina, ruščina, francoščina itd. so nam pisani na kožo, zato se priporočamo, da nas čim prej pocukate za rokav in nam zaupate nalogo. Naša ekipa strokovnjakov že komaj čaka na nove izzive.


Prevodi – natančni, hitri in cenovno ugodni


Prevodi nam predstavljajo odgovorno opravilo, ki se ga lotevamo z vso resnostjo in zavzetostjo. Pri tem zaupamo našim prevajalcem, da bodo sami ocenili, v kolikšni meri se bodo navezali na izvorno besedilo in v kolikšni meri bo potrebno le-tega spremeniti oz. prilagoditi. Prevajalci po posvetu z naročnikom namreč sami presodijo, na kakšen način lahko ohranijo koncept, ne da bi porušili zgradbo besedila. 


Dolgoletne izkušnje, prekaljeni naravni govorci, visoko število zadovoljnih strank in kreativne prevajalske rešitve so tisto, kar nas ločuje od ostalih podjetij in agencij, ki se ukvarjajo s prevajanjem. 


Veseli bomo vsakega novega prevajalskega podviga, ki nam ga zaupate.Vsem, ki bodo v 10-ih dneh od objave tega sporočila naročili prevod besedila, nudimo 20 % popust! Koda za vnovčitev popusta je DELO 2014.


Multilingual PRO d.o.o.

Slovenska cesta 19, Ljubljana


Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

01 430 48 27

040 817 820