Redster XT: Popolna kombinacija slalomskih in veleslalomskih smuči

Smučarski svet je vse bolj raznolik, a še vedno velika večina smučarjev smuča po urejenih terenih. Zato smo razvili smuči, ki zagotavljajo še več užitka in zabave na belih strminah.

Objavljeno
10. december 2015 12.09

Smuči iz serije redster so opremljene z vso tehnologijo smuči za svetovni pokal, a imajo bolj vsestranski značaj. Tako so popolna izbira za vse smučarje, ki si želijo prvovrstnih smuči in uživajo v kombinaciji dolgih in kratkih zavojev. 

 

Kratica xt je okrajšava za »cross turn« kar pomeni, da smuči iz serije redster xt združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči. te vsestranske lastnosti zagotavlja posebna geometrija smuči z različnimi dolžinami radija. kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost, okretnost in pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zaradi visokokakovostne sredice z lesenim jedrom (Power Woodcore) pa so izredno dinamične in odzivne. Leseno jedro prav tako pripomore k stabilnosti in blaženju tresljajev. 

Konstrukcija smuči omogoča popoln prenos energije in natančno vodenje zavojev v vseh razmerah. Smuči so opremljene z vložki iz titana, ki zagotavljajo odlično torzijsko stabilnost in absorpcijo vibracij. Kombinacija oblike Camber in Rocker zagotavlja odličen oprijem robnikov in enostaven vhod v zavoj.

 

NOVA SERIJA SMUČI REDSTER XT

V seriji Redster so na voljo trije modeli smuči:

REDSTER XT predstavlja uvodni model, ki ga odlikuje izjemna vodljivost in vsestranskost.

 

REDSTER XTi: visokokakovostne smuči z vložki iz titana, ki so odlična kombinacija slalomskih in veleslalomskih smuči.

 

Redster Doubledeck 3.0 XT: vrhunski model v seriji Redster XT. Smuči so opremljene z vso tehnologijo Redster: tehnologija RAMP, ki aktivno uravnava smučarjev položaj na smučeh in tako zagotavlja boljši nadzor in natančen oprijem robnikov, prosto gibljiva zgornja plošča smuči pa zagotavlja odlično blaženje vibracij.

 

Popolna oprema od glave do pet ...

 

Smuči Redster XT so ključen del opreme, namenjene odličnim smučarjem. Popoln izkoristek smuči pa zagotavlja preostala oprema:

 

Smučarski čevlji Redster PRO 120

 

Prenovljeni Redster Pro 120 so vrhunski smučarski čevlji, idealni za vse, ki si želijo popolnega oprijema in individualnega prileganja. Posebna karbonska hrbtenica (Carbon Spine) zagotavlja popolno stabilnost, medtem ko tehnologija Memory fit omogoča popolno prileganje stopalu v le nekaj minutah. V letošnji sezoni smo smučarskim čevljem dodali 4 mm podplate, ki zagotavljajo večjo trpežnost in oprijem, poleg tega pa ponujajo možnost zamenjave. 

 

Smučarska čelada Nomad LF

Smučarska čelada Nomad LF združuje popolno zaščito, videz in odlično ceno. Čelada je opremljena s tehnologijo Live Fit, vsebuje dvojni aktivni ventilacijski sistem in je kompatibilna z avdiosistemom. Posebna ABS-konstrukcija pa zagotavlja nizko težo in udobje.

 

Smučarska očala Savor3

Atomic Savor3 M so vrhunska smučarska očala v seriji Savor z medium okvirjem. Velikost medium in tehnologija Live Fit zagotavljata izjemno udobje in vidljivost. Očala vsebujejo visokokakovostna refleksna stekla, ki zagotavljajo odlično vidljivost v vseh razmerah. Da pa boste pripravljeni na prav vse razmere, so v kompletu še dodatna stekelca.