Slovenci znamo slovensko le za »trojko«

In kako bi lahko znanje izboljšali? Ob pregledu ponudbe na trgu smo pri Mladinski knjigi našli popoln komplet za vse, ki govorimo slovensko. Gre za drugo izdajo Slovarja slovenskega knjižnega jezika. Zdaj v kompletu tudi s tabličnim računalnikom!

Objavljeno
24. september 2014 12.34

Letošnji spletni test slovenščine je bil rešen neverjetnih 330.000-krat. Povprečna ocena je bila 3,4. Izjemno zanimanje samo potrjuje, da je dobro znanje maternega jezika prednost, ne glede na to, s čim se v življenju ukvarjamo.
 

Drug dokaz pa je izredno zanimanje za drugo izdajo Slovarja slovenskega knjižnega jezika, ki je le še do 30. 9. na voljo v prednaročilu. 


Drugi, dopolnjeni in deloma prenovljeni izdaji SSKJ, ki bo izšla v 2 obsežnih knjigah, je priložena tudi koda za dostop do e- različice slovarja – za vse, ki želite do gradiva dostopati z računalnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Koda omogoča dostop s treh različnih naprav, zato lahko slovar sočasno uporablja več članov družine. E-različica omogoča hitro in udobno iskanje in v primerjavi s knjigama tudi nekatere dodatne oziroma razširjene možnosti iskanja.


Za hitro iskanje po e-različici SSKJ in za številna druga opravila je SSKJ (2 obsežni knjigi + dostop do e-različice) do 30. 9. na voljo tudi v kompletu s tabličnim računalnikom, s priloženo tipkovnico in ščitnim ovitkom. In to z izjemnim prihrankom 108 €  – celoten  komplet torej dobite približno po ceni, kakršna bo po 30. 9. veljala samo za SSKJ. 


Do 30. 9. si torej lahko zagotovite nepogrešljiv jezikovni pripomoček, po katerem boste posegali vsi v družini, v kompletu s praktično in uporabno tablico. Več o ponudbi izveste na mladinska.com