STROŠKI, KI PODJETNIKE SPRAVLJAJO V KOT

Štirje stroški, ki podjetjem znižujejo možnost razvoja in gospodarske rasti.

Objavljeno
06. oktober 2014 10.33
Kateri ključni stroški lahko povzročijo krizno stanje v podjetju?

Stroški dela so eden izmed največjih stroškov, na katere opozarjajo podjetniki in managerji. Pri izračunu mesečnih stroškov dela je treba upoštevati kar nekaj postavk, kot so neto plača, prispevki, dopusti, bolniške, potni stroški, stroški prehrane in še marsikaj. Stroški dela imajo zelo velik in pomemben vpliv na podjetje in družbo. Poleg teh so za podjetje ključni tudi stroški nabave materiala, izdelkov in storitev. V sklopu zniževanja teh stroškov je potreben dogovor s partnerji in dobavitelji, s katerimi se je potrebno pogajati za boljšo ceno oziroma višji popust. Vsi ti stroški so zelo pomembni za obstoj podjetja in zahtevajo skrbno načrtovanje in optimizacijo delovnih procesov.

Strošek, ki ga podjetja prevečkrat jemljejo kot samoumevnega in ne ukrepajo

Strošek, s katerim se zagotovo spopadajo vsa podjetja, preštevilna neuspešno, pa je tudi strošek komunikacijskih storitev in infrastrukture. Dandanes imajo številna, predvsem mlada podjetja, odprta v svet, vse več telefonskih pogovorov s poslovnimi partnerji izven slovenskih meja. Stroški telefonije so po navadi nepredvidljivi in mesečni zneski na položnicah pogosto negativno presenečajo. Klici v domača in tuja omrežja za podjetja vsekakor niso ravno poceni, zato je vsak prihranek v telefoniji še kako dobrodošel.

Z naprednim sistemom poslovne telefonije Amis Xpert+ se izognete tudi stroškom popravil in nenehnim nadgradnjam ter dragemu vzdrževanju telefonske centrale v podjetju. Zato je poslovna telefonija Amis Xpert+ odlična izbira pri zniževanju stroškov.

Pri zniževanju stroškov telefonije pa je poleg izbire naprednega komunikacijskega sistema pomemben tudi izbor paketa poslovne telefonije.


Gospodarska spodbuda, ki pomaga podjetnikom znižati stroške

Na slovenskem trgu je popolna novost paket Total, ki ga je predstavil Amis in daje podjetnikom možnost, da se brez skrbi pred visokimi stroški telekomunikacij posvetijo svojemu poslu. Tako sta še dodatno omogočena rast in razvoj podjetja.  Edinstveni paket Total, sloneč na komunikacijskem sistemu Amis Xpert+, omogoča z izjemno nizko in fiksno mesečno naročnino predvidljiv strošek za telefonijo — brez dodatnih skritih stroškov. A to je šele začetek ...

Več govorite, nič več ne plačate

Paket Total, kot prvi pri nas prinaša popolnoma neomejene klice iz fiksnega omrežja v vse države Evropske unije, pa tudi v Sloveniji, in to v vsa omrežja, stacionarna in mobilna. Neomejeno je število klicev in  dolžina le-teh.  Tako lahko pravite še več telefonskih razgovorov, mesečni račun pa ne bo višji.

S paketom Total, ki v enotni ceni vključuje še sodobni telefonski aparat  in telefonski priključek lahko vaše podjetje popolnoma brezskrbno komunicira s poslovnimi partnerji in strankami znotraj  EU.

Podjetju je s tem zagotovljen občuten prihranek in tudi predvidljivost mesečnih stroškov.

Za prihranek, ki ga prinaša Amis Xpert+ s paketom Total, obiščite www.amis.net/total.