V Abanki prijaznejši do upokojencev

Ste upokojeni in prejemate pokojnino? Bi radi plačevali položnice ugodneje? Izkoristite še druge ugodnosti, ki so jih za uporabnike osebnih računov Aračun senior pripravili v Abanki:

Objavljeno
25. september 2013 11.55

Ste upokojeni in prejemate pokojnino? Bi radi plačevali položnice ugodneje? Izkoristite še druge ugodnosti, ki so jih za uporabnike osebnih računov Aračun senior pripravili v Abanki:


•    Z Aračunom senior je plačilo »položnic« (plačilnih nalogov UPN) na bančnih okencih ugodnejše. Za plačilo ene položnice plačate le 0,65 evra, s čimer prihranite 0,20 evra na nalog.
•    Da bodo vaši prihranki hitreje rasli, so za uporabnike Aračuna senior pripravili za 0,10 odstotne točke višjo obrestno mero za vezane vloge oziroma depozite.
•    Če boste potrebovali denar za nepredvidene stroške, vam bodo odobrili izredni limit z le polovičnim nadomestilom za odobritev, kar pomeni prihranek vsaj 3,50 evra.
•    S spletno banko Abanet boste lahko večino svojega poslovanja urejali kar od doma in imeli ves čas pregled nad svojim poslovanjem. Prihranili vam bodo pot do banke, saj boste prek Abaneta z banko lahko komunicirali kadar koli. Z brezplačno pristopnino boste prihranili 5 evrov, poleg tega pa boste prihranili tudi pri plačilih »položnic« in drugih nakazilih, saj so v spletni banki Abanet najugodnejša. Prav tako lahko z Abanetom naročite sklenitev depozita, e-računov, varčevalnega računa in preostalih storitev.
•    Nadomestilo za vodenje Aračuna senior je nižje od tistega za Aračun in znaša le 1,65 evra mesečno, s čimer prihranite 0,30 evra mesečno.


Aračun senior lahko odprete v eni od 42 poslovalnic Abanke v Sloveniji. Za to potrebujete osebni dokument, davčno številko in pokojninsko kartico.


Finančne odločitve niso enostavne, zato si bodo v Abanki vzeli potreben čas in vam razumljivo predstavili posamezne možnosti ter tako olajšali vaše odločitve. V Abanki vas pričakujejo. Več na www.abanka.si.