Vaš posel zahteva komunikacijo po vaši meri

Sestavite si vse po svoje z mobilnimi poslovnimi zakupi

Objavljeno
24. september 2013 11.56

Imate pogosto občutek, da se vi prilagajate vaši komunikaciji, in ne nasprotno? Se vam zdi, da vas omejuje ali da plačujete več, kot porabite? Vstopite v novo dimenzijo poslovnega komuniciranja. Zagotovite si ponudbo, ki se vam prilagaja in omogoča učinkovit poslovni dialog z vašimi strankami.


Mobilni poslovni zakupi vam zagotavljajo popolno prilagodljivost. Izbrano količino enot storitev, kot so klici, sporočila in prenos podatkov, poljubno porabite glede na potrebe svojega podjetja. Zakaj bi plačevali nekaj, česar ne potrebujete?


Izbirate lahko med Osebnim mobilnim zakupom, kjer enote uporabljate sami, in Skupnim mobilnim zakupom, pri katerem enote delite s sodelavci. Glede na potrebe sodelavcev obstoječi Skupni mobilni zakup preprosto nadgradite – dodajte uporabnike ali prilagodite skupno količino enot. Hkrati se s sodelavci, ki so vključeni v Mobitelovo poslovno omrežje, znotraj podjetja neomejeno kličete brezplačno, če je kličoči v omrežju Mobitel.


Ena enota je enaka minuti pogovora v katero koli slovensko omrežje ali enemu sporočilu SMS/MMS ali 1 MB prenosa podatkov. Količino zakupljenih enot pa preprosto prilagodite potrebam svojega posla. Osebni in Skupni mobilni zakup lahko v podjetju tudi kombinirate in si tako ustvarite komunikacijo po svoji meri. Sestavite si vse po svoje in vstopite v novo dimenzijo poslovne komunikacije.