Z letno naročnino do posebnih ugodnosti

S plačilom letne naročnine za leto 2016 boste pridobili poseben popust - letos kar 20 % na ceno tiskanega časopisa Dela v prosti prodaji.

Objavljeno
18. november 2015 13.07
Posodobljeno
19. november 2015 23.00
Irma Gubanec
Irma Gubanec
Spoštovani,

ob koncu leta se vam želimo zahvaliti za zaupanje, ki ste nam ga izkazali kot naš naročnik. Upamo, da smo izpolnili vaša pričakovanja in želimo ostati vaš vsakodnevni spremljevalec tudi v prihodnjem letu.

S plačilom letne naročnine za leto 2016 boste pridobili poseben popust - letos kar 20 % na ceno tiskanega časopisa Dela v prosti prodaji. Zagotavljamo pa vam tudi, da bo cena časopisa ostala nespremenjena v celotnem plačilnem obdobju.

Pri naročniškem paketu Premium letni naročniki pridobijo 20 % popusta, na ceno tiskanega časopisa Delo v prosti prodaji, hkrati pa prihranijo kar 50 % pri naročnini na digitalno izdajo Dela.

Za lažjo odločitev smo vam pripravili preglednico prihrankov: vaš prihranek pri plačilu:

Letni naročniki na tiskano edicijo poleg 20 % popusta pridobijo tudi brezplačni dostop do Dela Ekspres za celo leto.

Vsem našim naročnikom pa pripravljamo še novost, aplikacijo Gostilne, ki vam bo v pomoč pri iskanju kulinaričnih užitkov.

Naštete ugodnosti veljajo, če boste letno naročnino za leto 2016 plačali do vključno 18. 12. 2015.

Naročnino lahko plačate s priloženim plačilnim nalogom, na katerem smo upoštevali vaše dosedanje naročniško razmerje. Če želite plačati letno naročnino za drugačno naročilo, pokličite in zahtevajte nov predračun!

Za dodatne informacije o naročniških paketih pokličite našo službo naročnin na brezplačno telefonsko številko 080 11 99 ali pišite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali obiščite spletno stran delo.si/cenikletne.

Potrudili smo se in vam pripravili res ugodno ponudbo; prepričani smo, da odločitev za plačilo letne naročnine ne bo težka.

mag. Irma Gubanec
glavna direktorica Dela d.o.o.

* Prihranki so izračunani glede na ceno tiskanega časopisa od ponedeljka do sobote v prosti prodaji in se nanašajo na obdobje od 1. 1. do 31. 12. 2016. Cene vključujejo 9,5 % DDV.