Zavarovanje vaše nepremičnine

Se je tudi vam že zgodilo, da ste se na dopustu končno sprostili in začeli uživati, potem pa v medijih zasledili neprijetno novico, ki vas je spravila v skrbi, kot je tale:

Objavljeno
09. september 2013 17.35
»29. 7. 2013 ob 4.39 je na Gospodinjski ulici v Ljubljani zagorelo v stanovanju v drugem nadstropju manjšega stanovanjskega bloka, so zapisali na upravi za zaščito in reševanje. Posredovali so gasilci Gasilske brigade Ljubljana in Prostovoljnega gasilskega društva Zgornja Šiška.
Po informacijah Policijske uprave (PU) Ljubljana je zagorelo v dnevnem prostoru, požar pa se je nato razširil po stanovanju. Ogenj je poškodoval tudi stanovanje nad njim, torej v tretjem nadstropju bloka.«
 
Slovenski pregovor pravi »Ljubo doma, kdor ga ima« in vsi dobro vemo, kaj to pomeni, ko se zleknemo na svoj kavč, kjer se počutimo udobno, domače in predvsem varno.

V zadnjih poletnih dneh smo v medijih večkrat videli in slišali, kako se lahko domače in varno udobje spremeni v nekaj popolnoma drugega, kar nam povzroči velike probleme in finančne težave. Nepremičnina je naše največje in najbolj pomembno premoženje, zato moramo z njo čim bolje ravnati in poskrbeti zanjo. Zakaj se ne bi izognili nepotrebnim skrbem?

Izberite zavarovalnico Wiener Städtische
V zavarovalnici Wiener Städtische želimo, da se počutite varni v svojem domu, zato smo za vas pripravili dva paketa za zavarovanje vaše dragocene nepremičnine, in sicer paket CLASSIC in paket PREMIUM. Oba varujeta pred nevarnostmi, kot so požar, vihar, izliv vode, lom stekla in odgovornost (iz hišne in zemljiške posesti ter zasebnika). Svojo ponudbo smo dodatno prilagodili in nadgradili za vse tiste, ki imajo bazen, vrt/balkon, avdio- in videonaprave ter kuhinjske aparate.

V zavarovanje smo vključili tudi zavarovanje vaših mobilnih hišk in počitniških prikolic ter paket za prosti čas. Tistim, ki še gradijo svoj dom, pa ponujamo prvo leto kar 70 % popusta.

Podrobnejše informacije lahko najdete na naši spletni strani www.wienerstaedtische.si
ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 12 68, da se dogovorimo za obisk svetovalca pri vas doma.