Deloindom: Pevec, ki oblikuje pohištvo

Ameriški rock zvezdnik Lenny Kravitz je pred kratkim na trg poslal novo kolekcijo pohištva, ki jo je zasnoval v sodelovanju s čikaškim podjetjem CB2.

Objavljeno
04. december 2015 11.43
A. Z.
A. Z.

Ameriškega rock zvezdnika Lennyja Kravitza večina pozna po glasbi, ki jo ustvarja več kot petindvajset let, a malokdo ve, da se ukvarja tudi z oblikovanjem. Pred kratkim so poslali na trg novo kolekcijo pohištva, ki je nastala v sodelovanju glasbenika in čikaškega podjetja CB2.

Svetila, klubska mizica, okrasne blazine, preproga so nekateri izmed dvajsetih kosov pohištva iz omenjene kolekcije, pri kateri so navdih črpali iz glamurja, značilnega za newyorške klube in kalifornijsko glasbeno sceno iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja. "Želeli smo ustvariti kolekcijo kosov, ki temeljijo na mojem osebnem slogu in ki so jih navdihnila moja popotovanja," je pojasnil pevec, ki se je nekajkrat preskusil tudi v filmskih vlogah. Med najbolj znane sodi nastop v filmih Igra lakote. Pohištvo iz nove kolekcije, ki je na prodaj od oktobra tudi v spletni prodaji, bo pevec uporabljal tudi v svojih domovih na Bahamih in v Braziliji.

Več o oblikovalskih projektih rock glasbenika si preberite na www.deloindom.si.