Deloindom: Sejem Mos - Priložnost za sklepanje poslovnih vezi

Poiskali smo razstavljavce z najdaljšo tradicijo predstavljanja na sejmu MOS in jih vprašali, zakaj se že toliko let vračajo na jesenski celjski dogodek.

Objavljeno
16. september 2014 17.00
Sebastijan Ozmec, Deloindom
Sebastijan Ozmec, Deloindom

Končal se je 47. mednarodni sejem obrti in podjetnosti (Mos) v Celju, na katerem se je v 15 sejemskih dvoranah zbralo 1500 manjših in večjih podjetij iz 30 držav. »Pričakujemo predvsem veliko povezovanja med razstavljavci in obiskovalci, dobre posle in uresničitev poslanstva, ki ga udeleženci pričakujejo od sejma. Zavedamo se, da smo mi kot organizator samo vez med enimi in drugimi, in si predvsem želimo stimulativnega podpornega okolja za naše razstavljavce ter pričakujemo, da bo v prihodnosti zanje več poslovnih priložnostih tudi na sejmih,« je ob začetku dogajanja dejala izvršna direktorica družbe Celjski sejem Breda Obrez Preskar. Po njenih besedah je 47. Mos prinesel veliko novih vsebin, novih produktov in inovativnih pristopov, ki so jih razstavljavci prikazali s svojimi predstavitvami.

Podroben pregled novosti, nagrajencev in drugega obsejemskega dogajanja na 47. Mednarodnem obrtnem sejmu najdete v tokratni tiskani izdaji priloge Deloindom ali na www.deloindom.si, kjer objavljamo tudi video z izjavami razstavljavcev z najdaljšo tradicijo.