Deloindom: Sejem pohištva Ambient Ljubljana - slovensko pohištvo se predstavi

Gospodarsko razstavišče že šestindvajsetič organizira sejem pohištva Ambient Ljubljana. Do nedelje si lahko na razstavnih prostorih 158 podjetij ogledate ponudbo pohištva in druge opreme za dom.

Objavljeno
18. november 2015 12.25
Aleksandra Zorko, Deloindom
Aleksandra Zorko, Deloindom

Poleg podelitve nagrad najboljšim so pripravili pester obsejemski program in nekaj novosti. Še pred začetkom sejma smo nekaj slovenskih podjetij, 
ki na njem sodelujejo že več let, morda kar od samega začetka, in nekaj tistih, ki so se letos prvič odločila za to, povprašali o razlogih za takšno predstavitev slovenskim kupcem in o novostih, ki so jih pripravili.

Gospodarsko razstavišče je letos sejem nadgradilo s 30-minutnim brezplačnim svetovanjem za obiskovalce Top arhitekt, s posebnimi gosti sejma, to je skupino mladih oblikovalcev, ki delujejo pod imenom Brands of Friends, in ustvarjalci s sejma Artish. Poteka tudi že šesta borza oblikovanja Top ideje, na kateri se predstavljajo mlajši oblikovalci, sočasno pa še dve razstavi, ki ponujata vpogled v svet oblikovanja na Poljskem in v Italiji. Sejem dopolnjujejo tudi okrogla miza, predavanja in svetovanja Gradbenega inštituta ZRMK.

Kakšne novosti so pripravila nekatera domača podjetja in zakaj se udeležujejo sejma, preberite v prilogi Deloindom ali na www.deloindom.si.