Predstavitvena informacija

Vhodna vrata, ki krasijo najlepše vile v Hollywoodu

Obiščite Teden priložnosti od 5. do 9. oktobra 2020 v Pirnarjevih salonih v Ljubljani in Mariboru, ko bodo na ogled tudi najprestižnejša vrata na svetu.

Objavljeno
05. oktober 2020 10.05
Posodobljeno
05. oktober 2020 10.06
Zunanja vrata Pirnar, Los Angeles, ZDA FOTO: Pirnar
Izjemne in navdušujoče Pirnarjeve mojstrovine so dolgoletna zgodba o uspehu in inovativnosti. Kot prvim na svetu jim je uspelo ustvariti prav posebno, unikatno in patentirano vhodno steno Theatrica. Zunanji vhodi tega podjetja krasijo domove po vsem svetu. Najdete jih na najlepših vilah v Kaliforniji, Dubaju, Koreji in drugod.
 

Odkrijte vhodna vrata, ki krasijo najlepše vile v Hollywoodu

Podjetje Pirnar je skozi leta svojega delovanja vedno imelo enak cilj – navdušiti in presegati meje nemogočega. To velja še danes. Njihova vhodna vrata so tehnološko napredne umetnine, ki združujejo eleganco, osupljiv dizajn in prefinjeno ročno izdelane detajle. Znani so kot največkrat nagrajen in inovativen proizvajalec zunanjih vrat v svetovnem merilu. Zunanji vhodi tega podjetja krasijo domove po vsem svetu. Najdete jih na najlepših vilah v Kaliforniji, Dubaju, Koreji in drugod po svetu. Če želite videti luksuzna vrata, ki jih je izbrala produkcijska hiša iz Hollywooda, obiščite Teden priložnosti, in sicer od 5. do 9. oktobra 2020 v Pirnarjevih salonih v Ljubljani in Mariboru. Tam se boste lahko dotaknili še veliko drugih nagrajenih vhodov.
 

Inovacije, ki premikajo meje mogočega

Vhodna vrata niso le stavbno pohištvo, ampak so eleganten del dekorja, način za individualizacijo in povečanje privlačnosti vašega doma. 

Vrata OneTouch so zagotovo ena najbolj prepoznavnih inovacij podjetja Pirnar in najbolj osebna zunanja vrata na svetu, opremljena z nevidnim potopljenim potezalom in bralnikom prstnih odtisov. Ta patentirana napredna tehnologija prepozna lastnika in mu dovoli vstop v dom tako, da se unikatno potezalo samodejno izvleče, vrata pa se elegantno odklenejo. Ko lastnik stopi čez prag vrat, se potezalo za njim spet skrije in ustvari elegantno poravnano ploskev. 

Njihova največja inovacija je edina vhodna stena na svetu, Theatrica. Kaj pravzaprav je Theatrica? To je inovativna samodejna vhodna stena, ki se odpre s pomočjo biometričnega bralnika obraza. Prepozna lastnika in se tako elegantno skrije v steno. Zaradi svojega naprednega principa delovanja je popolnoma varna. Če želite prekiniti njeno zapiranje, je dovolj že nežna roka – v hipu se bo ustavila. Zapomni si vsakogar, ki želi vstopiti, in vam o tem poroča. Z izbiro najrazličnejših zaključkov in dekoracij, kot so kamen, aluminij in elegantno črno steklo, lahko svojemu domu s Theatrico dodate še poseben pečat.
 

Vhodna vrata, ki navdušujejo svet

Kakšna so prestižna vrata prihodnosti? Iskanje odgovora na to vprašanje je tisto, kar jih žene, pravijo pri Pirnarju. V nadaljevanju predstavljamo nekaj projektov, ki jih ponosni lastniki z veseljem pokažejo in z njimi navdušujejo svoje obiskovalce.
 

London v znamenju čudovite estetike 

Zunanja vrata Ultimum Multilevel so primerna za vse, ki se ne bojijo biti drugačni in drzni. Elegantna in hkrati dinamična zunanja vrata so edinstvena v vsakem pogledu. Razgibane površine in dvobarvna kombinacija ustvarijo edinstven občutek estetike sredi Londona. Kombinacije ločne oblike vratnega okna, dveh barv materiala, različnih površinskih obdelav, ambientalne osvetlitve in mogočnih potezal utelešajo ambicioznost, prestiž in ustvarjalnost.
 

Odkrijte kolekcijo vhodnih vrat Multilevel


image
Zunanja vrata Pirnar, London, Velika Britanija FOTO: Pirnar

 

Prestiž v Los Angelesu

Na vhodu (iz kolekcije Pure) pozornost nemudoma pritegne elegantno potopljeno vratno potezalo. Vhod tako daje vtis resnosti, varnosti in sodobne elegance. Lastnik vile v Los Angelesu je izbral izrazit in navdihujoč dvokrilni vhod. Udobje in varnost svojega doma je ponesel na popolnoma novo raven, saj je izbral sodobno odklepanje s prstnim odtisom. Nežna vratna osvetlitev potezal doda vili prav posebno elegantno noto.
 

Odkrijte kolekcijo vhodnih vrat Pure

 
image
Zunanja vrata Pirnar, Los Angeles, ZDA FOTO: Pirnar

 

Čutna razkošnost in estetika sredi Azije 

Čudovita dvokrilna zunanja vrata Pirnar krasijo vhod v predsedniško pisarno svetovne korporacije v Vietnamu. Elegantna, popolnoma ravna ploskev vhodnih vrat, potopljena v steno iz ujemajočega se stekla, že na daleč izžareva duh sodobnega doma. Detajli in spoji na vratih se ujemajo z največjo natančnostjo.

image
Pirnarjeva vrata krasijo predsedniško pisarno ene od korporacij Hanoja v Vietnamu FOTO: Pirnar

 

Teden priložnosti v vseh salonih Pirnar

Veličasten vtis na vaše obiskovalce lahko naredijo skrbno izbrana in osupljivo izdelana vhodna vrata po meri. Sodobna, tehnološko napredna in skrbno ročno izdelana vhodna vrata so investicija, ki se bo obrestovala še desetletja. 
Edinstvene oblike, najrazličnejši materiali, različne barve, možnosti osvetlitve kljuk, različne možnosti odpiranja in še več … Izberite svojim željam in potrebam primerna vhodna vrata.

Obiščite salon Pirnar v Ljubljani ali Mariboru, kjer se lahko dotaknete in si ogledate najbolj prodajana in največkrat nagrajena zunanja vrata na svetu. 

Posebej vabljeni od 5. do 9. 10. 2020, ko bo v salonih Pirnar potekal prav poseben Teden priložnosti.