Ima kdo OK recept z jogurtom?

Junija, ko začne pritiskati poletna vročina, smo si zaželeli, da bi razširili svoje znanje o jedeh z jogurtom.

Objavljeno
04. junij 2017 18.53
K. C. R.
K. C. R.
Najbolj OK recepti bralcev, ki vključujejo pivo, so vam zagotovo zbudili radovednost, kot nam, ki smo komaj čakali, da jih preskusimo. Lahko pa nam pošiljate že nove: junija, ko začne pritiskati poletna vročina, smo si zaželeli, da bi razširili svoje znanje o jedeh z jogurtom. To je tisti osvežilni okus, ki nam dobro dene, pa še zdrav je. Smo pa stvar naredili še bolj zanimivo ...

... in zato smo izziv zastavili trojno: lahko nam pošil­jate recepte, ki so v znamenju jogurta v najširšem pogledu besede. Tokrat nas tudi zanima, ali znate jogurt pripraviti doma in kako to naredite, pa seveda jedi, kamor ga dodajate. Tretji del so recepti, pri katerih sestavine dodajamo z ljubko, preprosto merico: jogurtovim lončkom. Še en izziv, ki se ga res veselimo. Recepte bomo zbirali do 30. junija, v začetku julija pa bomo pripeko že gasili s petimi novimi dobrimi idejami bralcev naše priloge. To je zadnji izziv pred dopustom: julija se tradicionalno umaknemo v senco tudi mi (po domače povedano, vsi so na dopustih, tudi naši priljubljeni kuharji z BIC Ljubljana, ki vaše recepte pripravijo in izberejo najboljše).

Torej: naslov, kamor nam recepte lahko pošiljate, je kar elektronski, na Delovi spletni strani, in klasični. Če boste uporabili pismo, izrežite kuponček, nanj vpišite svoje podatke in ga priložite receptu.

Nagrade? Bodo. Boni v vrednosti 120, 60 in 40 evrov. Ni slabo, priznajte.