Odprta kuhinja: Čakamo vaše piškote

Še en teden in pol je na voljo, da nam v sklopu mesečnega natečaja pošljete svoj recept in svojo idejo. Najboljše tudi nagradimo!

Objavljeno
20. november 2015 13.57
K. C.
K. C.
December si lahko tudi sami popestrite z lepo nagrado. V našem priljubljenem mesečnem natečaju Naša sestavina - vaš recept novembra zbiramo najboljše piškote za praznično peko, ki se začne že pred miklavževim, ter ideje za darila iz domače kuhinje.

Pošljite nam kak dober recept, do zdaj je bera začuda bolj pičla. Mi pa smo mislili, da bo s tem največ veselja ... Kaj je lepšega kot vonj po sveže pečenih dobrotah iz pečice, ki se jih veselijo vsi domači, otroci pa še najbolj. Pomagajte tudi drugim bralcem Odprte kuhinje, da se oborožijo z dobrimi idejami, kajti te so v kuhinji vedno dobrodošle.

Pravil sodelovanja v našem mesečnem izzivu smo se že navadili: v prvi decembrski številki, ki bo izšla 6. 12 . in bo letos še zlasti bogata in lepa, bomo predstavili najboljših pet; prve tri bomo tudi lepo nagradili z boni za 120, 60 in 40 evrov. Kuhamo in pečemo s pomočjo ekipe na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, tako da rezultate sami res preverimo in ne izbiramo na pamet.

Recepte morate poslati do zadnje nedelje v mesecu, tokrat je to 29. november. Zadnji dan lahko uporabite elektronski obrazec, čakamo vas do polnoči, če pa pošiljate po starem, v pismu, ga oddajte dovolj zgodaj, da bo pošiljka pravočasno prispela do nas. Ne pozabite: v tem primeru morate natisniti in priložiti tudi rumeni kuponček, ki jega dobite TUKAJ, da bomo vedeli, kdo ste.