Odprta kuhinja: Natečaj z lepimi nagradami

Hitro, le še teden dni 
sprejemamo vaše recepte s svinjino v sklopu natečaja Naša sestavina - vaša recept. Najboljši bodo tudi nagrajeni!

Objavljeno
21. december 2015 12.45
K. C. R.
K. C. R.
Ker smo vas (pre)malo opominjali, nismo dobili še niti enega predloga za decembrski izziv: recepte za svinjino oziroma vse, kar je mogoče pripraviti iz vseh delov pujsa. To pomeni, da ne zanemarite ocvirkov, klobas ... Saj veste: konec decembra jemo pujsa, kajti ta »rije naprej«, kar pomeni, da se s tem oziramo v prihodnost.

Če zdaj pošljete kak res dober recept, imate, ker ni velike konkurence, zelo dobro možnost, da se prebijete v finalni izbor in s tem v vrsto za kar konkretne nagrade: prvi trije dobijo bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov.

Pravil sodelovanja v našem mesečnem izzivu smo se že navadili: v prvi januarski številki, ki bo izšla 3. 1., bomo predstavili najboljših pet; prve tri bomo tudi lepo nagradili z boni za 120, 60 in 40 evrov. Kuhamo in pečemo s pomočjo ekipe na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, tako da rezultate sami res preverimo in ne izbiramo na pamet.

Recepte morate poslati do zadnje nedelje v mesecu, tokrat je to 27. december. Zadnji dan lahko uporabite elektronski obrazec, čakamo vas do polnoči.