OK recept: Zadnji teden teče

Aprila zbiramo ideje za presne jedi – torej take, ki ne vključujejo kuhanja in slavijo dobre, sveže sestavine v prvinski obliki! 

Objavljeno
22. april 2017 23.57
K. C. R.
K. C. R.
Še do petka in potem bo konec. No, konec bo aprilskega zbiranja vaših idej za presne jedi – torej take, ki ne vključujejo kuhanja in slavijo dobre, sveže sestavine v prvinski obliki! Najboljše bomo predstavili v številki, ki izide v vikendu 13. in 14. maja.

Nikoli še nismo dobili tako malo predlogov, kar je res, je res. Malo nas sicer žalosti, čudi pa ne preveč; s hrano se večinoma res ukvarjamo tako, da jo skuhamo. Če pa imate vi zamisel, recepte, ki čarovnijo ustvarjajo tako, da združujejo presne, nekuhane, surove sestavine: na dan z njo! Lepo nagrado lahko dobite: bon v vrednosti 120, 60 ali 40 evrov!

Torej, do petka nam pošiljajte na znana naslova: najlažje boste recept oddali z obrazcem.

Ker so prvomajski prazniki in naše ekipe z BIC Ljubljana, ki testira vaše predloge, ni, bomo tokrat razglasitev najboljših zamaknili za teden dni in tako v Odprti kuhinji, ki izide 13. in 14. maja, poglejte, ali ni mogoče ravno vaš predlog najbolj navdušil uredništva in mladih kuharjev, končne komisije.