Poletov recept: Azijska mojstrovina ali pikantni rezanci s sezamom

Na vsake toliko nas prime, da bi v naši kuhinji poskusili nekaj novega in drznega, kar tako, za poživitev vsakdana. Odprašite palčke in se lotite jedi!

Objavljeno
16. november 2015 13.02
Luka Štucin, Polet O2
Luka Štucin, Polet O2
Na vsake toliko nas prime, da bi v naši domači kuhinji poskusili nekaj novega, nekaj drznega, kar tako, za poživitev vsakdana. Zdaj lahko to storite v tridesetih minutah.

Sicer obstaja tudi možnost obiska katere izmed restavracij z azijsko hrano, a saj veste kaj pravijo: doma je najlepše. Hiter skok v trgovino po sezam, ker verjamem, da ga večina nima doma na zalogi, v vrečko vržemo še nekaj malenkosti, čez eno uro pa je na mizi že fantastična pikantna pojedina za štiri jedce, ki jim malček drugačni okusi niso tuji, oziroma jih sprejemajo z odprtimi rokami. Fantastično za domače večerje s prijatelji.

Našo tokratno jed lahko pripravimo kot predjed, glavno jed ali pa le prigrizek, tako, za sproti. Obenem pa bodite tako pogumni, da se boste jedi lotili s palčkami!

Recept za pikantne rezance s sezamom si prepišite in ga okusite na tej povezavi spletne strani Polet O2!