V Odprti kuhinji napovedujemo

V Odprti kuhinji, prilogi Nedela, v nedeljo preberite vse o decembrski kuhi, v njej pa najdete tudi veliko preverjenih receptov.

Objavljeno
11. december 2015 09.17
Posodobljeno
12. december 2015 07.00
A.S.H.
A.S.H.

V jutrišnji Odprti kuhinji, ki jo dobite z Nedelom, preberite vse o decembrski kuhi, ki se še vedno bohoti z raznobarvnimi domačimi vrtninami. Visoke temperature zemlji ne dajo počitka, tako da tudi Slavka Ilich na veliko pripravlja barvaste dobrote. Pa naj bodo iz njenih novih visokih gred ali pa novitete s tržnice. Recepti so preverjeni, zanimivi, enostavni in bolj zapleteni.

V decembru ne gre brez sladic, v Odprti kuhinji ponujamo čudovite recepte od presnih mojstrovin do angelskih in hudičevo dobrih posladkov iz pečice. Žana Kapetanović je bila pri DrobTinki Tini Teršek, ki je svoj sanjski poklic našla v pripravi presnih sladic, Mojca Koman pa se je poigrala z recepti pregrešnih dobrot iz pečice. Zagotovo boste v množici receptov našli prav tistega, ki vam bo pomežiknil in se kasneje znašel na vaši praznični mizi.

Poleg tedenskega jedilnika, kjer vsak dan kuhamo hitro in poceni, pa nam je še z eno lahko torto postregla Ana Bulat, bili pa smo tudi v kuhinji Saša Bertonclja, našega telovadca na konju z ročaji. Povedal nam je, kako se on znajde v kuhinji in brez katerih petih stvari v kuhinji ne more.

Veliko užitkov v branju in čudovit konec tedna!